Constitució de la Junta Rectora del Parc Natural del Montseny

Dimecres dia 13 de Juliol, en el municipi del Montseny, es va constituir la Junta Rectora del Parc Natural del Montseny.

Aquesta Junta Rectora que ha de marcar les línies d’acció i direcció del Parc, aplega representants de les administracions públiques i d’associacions empresarials, ambientals, veïnals, culturals i de propietaris del territori.

Es tot un èxit i un orgull, per a la nostra Associació, que sis membres d’aquesta nova Junta, siguin membres de l’Associació de Propietaris del Montseny, assumint un d’ells la Presidència de la Junta Rectora.

Junta Rectora del Parc Natural del Montseny

Així doncs, el Parc Natural del Montseny és el primer parc de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona amb òrgans de govern rectors que compten amb la participació, no només consultiva sinó amb capacitat de decisió, d’entitats i associacions de la societat civil, tal com la Llei obliga.

Us adjuntem l’enllaç a la noticia publicada per la Xarxa de Parcs Naturals.

https://parcs.diba.cat/web/l-informatiu/-/montseny-es-constitueix-la-junta-rectora-del-parc-natural-del-montseny-el-primer-parc-natural-gestionat-per-la-diputaci%C3%B3-de-barcelona-que-incorpora-la-societat-civil-en-la-seva-gesti%C3%B3