Assemblea Apmontseny 2022

logo

Dissabte  dia 4 de juny es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Propietaris del Montseny al local Municipal La Fàbrica, de Sant Pere de Vilamajor  i també es va poder seguir telemàticament.

L’acte es va iniciar amb la conferencia:

Producció catalana de fusta. Perspectives de creixement i possibilitats de canvis del mercat. A càrrec del Sr. Francesc Cano, Director Adjunt de Transferència del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

Posteriorment en l’ordre del dia de l’assemblea es va procedir a la renovació i ratificació de càrrecs i el fins ara President Sr. Francisco de Puig va fer un resum de les activitats i fets mes remarcables del seu mandat. El nou President Sr. Carles Masvidal, va prosseguir amb les prioritats, línies de treballs i projectes previstos per part de l’Associació de Propietaris del Montseny.

La Sra. Berta Pericas, enginyera forestal, que col·labora amb l’Associació va aprofundir amb els treballs que es duran a terme per fomentar la gestió forestal, la prevenció d’incendis,  a partir dels Plans de Gestió i Millora Forestals conjunts.

Finalment el Sr. Rafel Catafal va aprofundir en les actuacions realitzades i va presentar als socis l’informe econòmic.

Desprès del torn de precs i preguntes, es va donar per finalitzat l’acte agraint la Junta la presència, tant física com telemàtica , de tots els assistents.

dc36553d-8244-43a0-a3d2-753dbc19d81d24ef055c-c005-4807-b79b-eb8f4fa7adbf