Montseny 360º

L’Associació de Propietaris del Montseny, denuncia els danys produïts pel pas de la cursa de BTT Montseny 360 el passat 21 d’octubre per 85 km de pistes i corriols en la ”Reunió de la Comissió Consultiva del Parc Natural del Montseny

Malgrat la insistència d’anys enrere per part de la nostra Associació als Organitzadors de la prova del Centre Excursionista de Seva, a fi que abans de plantejar un itinerari, s’ha de sol·licitar l’autorització als propietaris de les finques afectats i que cal vetllar que el pas de la cursa sigui el màxim respectuós amb l’entorn, aquest any malgrat les recents pluges, i sense el permís del molts propietaris van tornar a organitzar una cursa amb mes de 300 participants, que han deixat en un estat deplorable els camins i corriols de 85 km del Massís del Montseny.

l’Associació de Propietaris del Montseny, vetllarem a fi que la Direcció del Parc, no permeti que es torni a produir en el futur.

Cal que al igual que en el Parc de Collserola, es disposi d’una ordenança que reguli l’ús de la bicicleta al Parc Natural del Montseny.

Cliqueu el següents enllaços per veure com van quedar alguns camins i corriols:

https://drive.google.com/file/d/1KPWNCzJmehOo8YHfiRT5wbVxSm-mVthq/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1vY3yVmQNDd_lDOfI3bPSkdtYxvpreReZ/view?usp=sharing