Jornada bosc indústria- Economia Circular a Catalunya.

Amb la intenció de dinamitzar la gestió forestal de Catalunya, OLLER va organitzar, el passat 20 de febrer, la  jornada “Bosc – Indústria. Economia Circular a Catalunya”. Aquesta trobada va comptar amb les intervencions de Rafel Catafal, de l’Associació de Propietaris Forestals del Montseny -que va presentar l’Associació i les seves necessitats- del Director General d’OLLER, Joan Puig -qui va fer una aproximació a un full de ruta de futur sostenible, presentant mercats vitivinícoles d’arreu del món i infraestructures industrials vinculades al suro- i una intervenció de  Francisco Carvalho, d’Amorim Florestal Mediterraneo. Les jornades, que van comptar també amb la presència d’autoritats de la Diputació de Girona i Barcelona, i Alcaldes, van concloure amb una visita a les instal·lacions de Cassà de la Selva.

Atentament,

Associació de Propietaris del Montseny.