Prova pilot de regulació de l’accés en vehicle privat a Santa Fe de Montseny

Els caps de setmana del 28 29 d’octubreel dimecres 1 de novembre (Tots Sants) i el cap de setmana del 4 5 de novembre es realitzarà una prova pilot de regulació de l’accés en vehicle privat.

La prova pilot es realitzarà a la carretera BV-5114 entre Campins i Santa FeNo es tallarà el trànsit d’accés rodat a la vall de Santa Fe, sinó que, en arribar a Campins, s’informarà els vehicles de l’estat dels aparcaments a Santa Fe i es convidarà els visitants a fer ús del transport públic habilitat, atesa la dificultat evident de poder estacionar. Així doncs, es podrà deixar el vehicle privat a l’aparcament que es condicionarà a Campins (carretera BV-5114, PK 5).

S’acondicionarà aparcament per a 500 vehicles a un preu de dos euros i l’ús de l’autobús serà gratuït. Cal advertir que els vehicles mal estacionats o estacionats fora de les zones d’aparcament especialment condicionades al llarg de la carretera BV-5114 i als entorns de la vall de Santa Fe podran ser sancionats per l’autoritat competent i fins i tot ser retirats per la grua si dificulten greument l’accés de persones i altres vehicles correctament estacionats.