Jornada: “Les Associacions de Propietaris Forestals a Catalunya: Situació, reptes i perspectives”.

Us informem que el proper 24 d’octubre es celebrarà la Jornada: “Les Associacions de Propietaris Forestals a Catalunya: Situació, reptes i perspectives”.

La jornada està adreçada a propietaris forestals, membres de les associacions, tècnics de l’Administració, industrials dels productes forestals i en general a tota persona interessada en la realitat de les associacions de propietaris forestals a casa nostra.

L’Associació de Propietaris del Montseny, serà present a la Jornada, però donat que  està convocada per l’Associació veïna de Propietaris del Montnegre Corredor i la qualitat dels ponents, us adjuntem el tríptic i full d’inscripció per si voleu assistir-hi.

Com podeu veure els temes a tractar coincideixen plenament amb els objectius de la nostra Associació.

Salutacions.

Inscripció Jornada

Tríptic jornada