Presentació de la Guia de bones pràctiques de curses per muntanya en espais naturals


L’Associació
de Propietaris del Montseny ha col·laborat en la Guia de bones pràctiques que està adreçada als gestors d’espais naturals, entitatsfederatives i altres col·lectius, davant la necessitat de regular les curses per muntanya que en els darrers any han crescut a un ritme elevat que pot posar en perill la conservació d’alguns espais naturals pels que transcorren.

L’objectiu del document és proporcionar, a les entitats organitzadores, administracions ambientals i als participants d’aquestes proves, un conjuntde criteris orientadors que guiïn el desenvolupament d’aquests tipusd’esdeveniments i, estableixin les bases per a l’adequada regularitzaciód’aquests proves esportives mitjançant recomanacions, aplicació de rigorosos criteris i oportunes mesures de limitació.

IMG_0487